NAGRADNA IGRA - MARATON IDEJ ZA EVROPO

V nagradni igri se boste lahko potegovali za naslednje nagrade:

Z glavno nagrado - izletom v Strasbourg bodo nagrajene 3 izvirne ideje oziroma predlogi/komentarji, ki bodo zapisani na spletni strani projekta. Vsaka nagrajena ideja bo vključevala obisk Strasbourga za 2 osebi, skupaj torej 6 oseb. Nagrada po zajemala vse stroške potovanja po programu (prevoz, nočitve z zajtrkom, vstopnine, vodenje, zavarovanje). Vključen bo obisk in ogled Evropskega parlamenta s srečanjem z evropskimi poslanci Slovenije, obisk Sveta Evrope in Evropskega sodišča za človekove pravice. Prosti čas bo namenjen tudi za spoznavanje in ogled Strasbourga.

V nagradni igri lahko sodelujejo državljani in državljanke Republike Slovenije. Sodelujete tako, da pod video vloge v obliki komentarjev prispevate vaše predloge, vprašanja, pobude in ob tem obvezno navedete tudi vaš elektronski naslov, na katerega boste prejeli obvestilo v primeru, da boste izžrebani.

Po prejemu obvestila o izžrebanju mora nagrajenec v roku 5 delovnih dni potrditi svojo udeležbo na izletu. V kolikor se izžrebani nagrajenci ne bodo mogli udeležiti izleta, bomo v tednu dni izvedli naknadno žrebanje. Če bo izžrebana mladoletna oseba, je za udeležbo na izletu potrebno potrdilo zakonitega zastopnika.

V nagradno igro bodo vključeni izvirni in domiselni komentarji, ki bodo oddani na spletni strani z elektronskim naslovom v času od januarja do maja. Nagrajenci bodo izžrebani ob izteku projekta konec meseca maja v obliki javnega studijskega žreba na Televiziji AS. Dogodek bomo prenašali v live stream obliki na Facebook straneh medijev, ki so vključeni v digitalno mrežo.

Strinjam se
Eu voices uporablja piškotke, da izboljša vašo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. S tem, ko nadaljujete navigacijo po tej spletni strani, sprejmete njihovo uporabo za določanje statističnih podatkov o obiskih ali za zagotavljanje optimalnega delovanja spletne strani. Želite izvedeti več?