Pravni pogoji in pogoji uporabe

Kot obiskovalec ali član spletne strani euvoices.eu se strinjate s splošnimi pogoji pri obiskovanju in uporabi te spletne strani, prav tako pri registraciji kot član spletne strani.

Z vstopom na spletni portal potrjujete, da ste s temi splošnimi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo.

Z registracijo na spletni strani euvoices.eu se strinjate, da ste posredovali resnične, točne in popolne podatke. Spletni portal euvoices.eu si kadarkoli pridržuje pravico prekiniti vaše članstvo na strani, ko za to obstajajo upravičeni razlogi.

V primeru sporov z enim ali več drugimi (ne)člani, euvoices.eu ni odgovoren za kakršnokoli škodo, sedanjo ali prihodnjo, predvideno ali nepredvideno, znano ali neznano, ki izhaja iz določenega spora ali se nanj navezuje.

Noben javni podatek ne sme kršiti nobenega zakona, s tem se izrecno strinjate in ste za to odgovorni (skladno z javnim in kazenskim zakonikom).

euvoices.eu si pridržuje pravico, da s spletne strani odstrani vsebine s strani članov in nečlanov, ki so zavajajoče, žaljive, spodbujajo nestrpnost in nasilje ali so napadalne. euvoices.eu si prav tako pridržuje pravico do odstranitve drugih objavljenih vsebin s strani članov in nečlanov, za katere meni, da so pravno sporne.

V primeru, da na spletni strani euvoices.eu najdete neprimerne ali nezakonite informacije, le-te lahko prijavite na euvoices@tv-as.net.

euvoices.eu ne more nositi odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bo nastala zaradi uporabe te spletne strani, med drugim vključno z neposredno ali posredno škodo.

Kot uporabnik te spletne strani v celoti in brez zadržkov sprejemate polno odgovornost za vse informacije, ki jih objavite in/ali vse dejavnost v svojem profilu ali prek njega. Odgovorni ste za vse stvari, ki jih na tej spletni strani objavite v okviru vsebin, ki jih spletna stran nudi.

Povezave do drugih spletnih strani, vključno z oglasi, gumbi in besedilnimi povezavami, so v odgovornosti lastnika povezave. euvoices.eu lahko prepreči povezave do drugih spletnih strani in jih kazensko preganja.

Vsak član in obiskovalec naj bi prebral in razumel vsa opozorila in smernice te spletne strani, za vsako nadaljnjo uporabo te strani po opozorilu se bo štelo, da se izvaja izrecno v skladu z napisanim.

Za uporabo uporabniških imen, komentarjev, gesel in/ali kod (v nadaljnjem besedilu »vpisni podatki«) je v celoti odgovoren uporabnik te spletne strani. Uporabnik se z oddajo komentarja kot gost portala pri prispevkih strinja s tem, da si uredništvo pridržuje pravico v primeru žaljivih komentarjev posredovati njegov IP zainteresiranim pravnim ali fizičnim osebam.

Uporabnik je dolžan kršitev ali zlorabo vpisnih podatkov nemudoma sporočiti uredništvu euvoices.eu na euvoices@tv-as.net

Spletni portal euvoices.eu si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino teh spletnih strani.

Vse vsebine na strani, ki so last euvoices.eu, ni dovoljeno kopirati, prepisovati ali kako drugače razmnoževati brez predhodnega soglasja spletnega portala euvoices.eu V primeru nezakonitega razmnoževanja teh vsebin ima euvoices.eu kršitelja kazensko preganjati.

Strinjam se
Eu voices uporablja piškotke, da izboljša vašo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. S tem, ko nadaljujete navigacijo po tej spletni strani, sprejmete njihovo uporabo za določanje statističnih podatkov o obiskih ali za zagotavljanje optimalnega delovanja spletne strani. Želite izvedeti več?