Vlog 8: Vrednote - svoboda, dostojanstvo, mir
12.04.2022
influencer 1 Lojze Peterle
Komentarji: 3
Urška L.
Na mir je danes popolnoma pozablejno in to je ektremno žalostno. Tu EU je sedaj ob vojni v Ukrajini popolnoma zaspala! Se mi zdi, da bi to morali ostro obsoditi in takoj začeti s sankcijami, a kaj ko imajo pri tem besedo kapitalisti, ki gledajo samo na denar.
Gabriela Iza
Vrednote smo razvrednostili, to je kljuečn problema današnjega življenja v Evropi. Tudi jaz si želim isto kot vi, da bi se svet razvija v smeri miru, medsebojne pomoči in solidarnosti. Kajti to, kar smo danes priča po svetu pa tudi v sloveniji je žalostno. Jaz bi na svetovni ravni uzakonila mir, da je mir na svetu zagotovljen vsem ljudem, ne pa da se v 21. stoletju pobijamo...groza.
Marjana.
Lepo pozdravljeni.Spoštovani.Vrednote,človekove pravice,svoboda,dostojanstvo,mir.To v UKRAJINI je grozovito in nečloveško,da izgubljajo nedolžni ljudje in otroci življenja ter je ZELO BOLEČE ker smo vsi le ljudje.To bi mogli ostro obsoditi in bolj stroge sankcije mogoče tudi dosmrtni zapor v mednarodnem sodišču ne da v 21.stoletju pobijamo kar je grozovito in katastrofa.MOGLO bit mir po celem svetu mogli več ustvarjat bit več humani,solidarni,medsebojne pomoči.Več varno za Europo in ljudi,več razvoja,več odgovornosti ljudi,predvsem pa največ mira treba res uzakonit gre za življenje ljudi.V Sloveniji vse se draži da nas bo spravilo v revščino voda,elektrika,bencin,nafta,plin se draži ki je nevaren za pljuča in če eksplodira.če se bo ta vojna nadaljevala bo cel svet ruševina to treba takoj zaustavit drugače bomo vsi umrli kar je kruto.RUSKI PREDSEDNIK BI MOGEL ODGOVARJAT ZA TAKO KRUTO DEJANJE KER SO NEDOLŽNI LJUDJE UMRLI KI NISO NIČ KRIVI.DO TAKIH VOJN NEBI SMELO PRIJAHAT IN VSE UNIČIT POSEBNO NASTRADAJO NEDOLŽNI LJUDJE KAR BOLI SRCE KER SMO VSI LJUDJE KI RABIMO ZA OBLEČ IN JEST.NAJBOLJ JE POMEMBNO TUDI ZDRAVJE IN LJUBEZEN IN SRČNOST LJUDI,DRUŽINA IN PRESKRBLJENOST LJUDI DA PREŽIVIJO V MESEC.,RESNICNOLJUBNOST,PRAVIČNOST,HUMANOST,SOLIDARNOST,PRIJAZNOST.PROSIMO PA ZA MIR PO SVETU NE RABIMO VOJNE IN TAKE KRUTOSTI KOT V UKRAJINI TO JE GROZOVITO.RABIMO MIR IN SVOBODO IN ČLOVEKOVE PRAVICE VSEM LJUDEM DA ZAGOTOVLJEN NAMESTO DA BI BILO BOLJŠE ŽIVLJENJE JE ZMERAJ SLABŠE IN KRUTO KAR JE ŽALOSTNO IN NEHUMANO TA VOJNA.HVALA VAM.
Dodajte svoje mnenje.
Strinjam se
Eu voices uporablja piškotke, da izboljša vašo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. S tem, ko nadaljujete navigacijo po tej spletni strani, sprejmete njihovo uporabo za določanje statističnih podatkov o obiskih ali za zagotavljanje optimalnega delovanja spletne strani. Želite izvedeti več?